High level piano education on a quality grand piano
for all ages

Kezdőknek

Sokan olyan településen vagy olyan környezetben élnek, hogy nincs lehetőségük tanárhoz járni vagy oktatót hívni, mégis szeretnének megtanulni zongorázni, és haladásukhoz segítséget kapni. Erre kínál megoldást az oktatás online változata, ahol a számítógép közvetítésével kerülhet kapcsolatba a tanár és a növendék.
Akinek már van saját hangszere (ez lehet akár akusztikus zongora, pianínó vagy digitális zongora), és rendelkezik minimális számítógépes ismerettel, online kaphat segítséget a tanuláshoz. A hangszeren kívül természetesen szükség lesz számítógépre, laptopra vagy tabletre, webkamerára, mikrofonra, hangszórókra, és szélessávú internetkapcsolatra is.

Kezdőknek szóló kurzusaink jelenleg a Webuni felületén vásárolhatók meg regisztráció és bejelentkezés után. Az első kurzust, mely betekintést nyújt az alapvető technikai és kottaismeretekbe, díjmentesen kínáljuk. A további kurzusok bankkártyával vásárolhatók meg.

Az elérhető kurzusokat egyenként is kilistáztuk. A 2. és 3. kurzus teljes és extrák nélküli változatban is elérhető. A teljes változathoz tanári segítség is tartozik: videók beküldése kiértékelésre, illetve Skype (vagy egyéb videochat alapú) konzultáció.

Zongora kurzus kezdőknek 1.

Betekintés

Ingyenes!

Zongora kurzus kezdőknek 2.

Teljes verzió

7990 Ft

Online zongoratanfolyam 3.

Teljes verzió

7990 Ft

4. rész

HAMAROSAN...

 

Online zongoratanfolyam kezdőknek 2.

Extrák nélkül

4990 Ft

Online zongoratanfolyam 3.

Extrák nélkül

4990 Ft