Színvonalas zongoraoktatás minőségi hangszeren,
minden korosztálynak

Haladóknak

Szeretnél online is színvonalas zongoraoktatásban részesülni?

Időpontot foglalok egy díjmentes,
60 perces videohívásra

Fontos számodra, hogy magas szintű oktatásban részesülj, de nincs lehetőséged személyesen tanárhoz járni? Már tanultál korábban, amikor eljutottál egy bizonyos szintre, és most online szeretnéd továbbfejleszteni tudásodat?
Haladó növendékek számára dolgoztuk ki online szolgáltatásunkat, ahol videohívások keretében zajlanak az órák, illetve ezt kiegészítendő, növendék és tanári oldalról is készített videofelvételek segítik a tanulást. Ha már gyermekkorodban megmutatkozott a tehetséged, és ezt kibontakoztatni felnőttként sem sajnálod az időt, szorgalmas munka mellett vállaljuk a profi szintre emelésedet. Ha van kedved, digitálisan, vagy ha van lehetőséged, személyesen is bekapcsolódhatsz növendékhangversenyeinkbe, melyeket félévente elegáns helyszínen, Steinway & Sons zongorán tartunk, a szereplőket pedig emléklappal jutalmazzuk. Tekintsd meg a Hangrózsa Zongoraiskola koncertjeiről szóló oldalt is. Iskolánkban nem kell tartanod a kötelező vizsgáktól, viszont ha szeretnél kapni hivatalos papírt a tanulmányaidról, ezt is megoldjuk.

Előkészületi fázisban van egy videotár is, mely szintén a haladó növendékek munkáját fogja segíteni, ennek részleteiről csak később tudunk bővebb információval szolgálni.

Időpontot foglalok egy díjmentes, 60 perces videohívásra
Bővebb információt kérek

Ki fog téged tanítani?

Iskolánk tanára Juhász Balázs, aki három diplomát szerzett a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen, elvégzett számos pedagógiai továbbképzést, és részt vett néhány elismert művész mesterkurzusán. Ismerd meg Juhász Balázst közelebbről is.

Kocsis Zoltán mesterkurzus 2016 - Juhász Balázs
Kocsis Zoltánnal
Vásáry Tamás - Cziffra Fesztivál zongora mesterkurzus
Vásáry Tamással
Balázs János - Cziffra Fesztivál zongora mesterkurzus
Balázs Jánossal
Mocsári Károly - Cziffra Fesztivál zongora mesterkurzus
Mocsári Károllyal
Dráfi Kálmán - Cziffra Fesztivál zongora mesterkurzus
Dráfi Kálmánnal

Nézz bele, milyen eredményeket érhetsz el nálunk!

Egyik növendékünk sikeresen vizsgázott a legnépszerűbb brit rendszer szerint. Az alábbi videón a vizsgára szánt darabokat játssza el.

Időpontot foglalok egy díjmentes, 60 perces videohívásra
Bővebb információt kérek

Mi történik a konzultáción?

  • A konzultáció időtartama 60 perc, mely videohívás formájában történik (Messenger vagy egyéb platform).
  • Balázs meghallgatja, hogyan játszol (készülnöd kell egy-két darabbal), dolgozni fogtok egy kicsit az anyaggal. Érezni fogod, hogyan tudsz magasabb szintre jutni a segítségével.
  • Beszéltek a problémáidról, a kihívásaidról és a lehetőségeidről.
  • Ha a zongorával való kapcsolatod és a feltárt helyzeted alapján Balázs úgy látja, hogy érdemes együtt dolgoznotok, akkor felkínálja ennek lehetőségét.

A konzultáció jelenzkezéshez kötött, az időpontfoglalás utáni kérdések alapján döntjük el, hogy érdemes-e részt venned a videohíváson.

Zongoraoktatás felnőtteknek - Bátori Szabolcs István Zongoraoktatás felnőtteknek - Tóth Áron Zongoraoktatás felnőtteknek - Bibók Beáta Zongoraoktatás felnőtteknek - Bátori Szabolcs István
Időpontot foglalok egy díjmentes, 60 perces videohívásra
Bővebb információt kérek

Az oktatás rendje

Hétfő-Péntek 9-19
A konzultációk / meghallgatások és az órák beosztása a szabad helyek függvényében történik.

Koncertjeink a 2021/22-es tanévben:
2021.12.12. 16:00
2022.06.05. 16:00
Lóvasút Kulturális és Rendezvényközpont, korlátozások esetén Zoom / YouTube

Időpontot foglalok egy díjmentes, 60 perces videohívásra
Bővebb információt kérek

Milyen esetekben NE jelentkezz hozzánk?

  • Ha kezdő vagy, mivel az oktatás ezen formáját csak haladó szintű növendékek számára biztosítjuk. Kezdők számára ezeket a kurzusokat ajánljuk.
  • Ha nem szeretnél időt és energiát tenni a fejlődésedbe, és csak a tanárodtól várod az eredményt.
  • Ha óradíjas magántanárt vagy olcsó megoldást keresel, mivel mi más rendszerben dolgozunk: minden jelentkező számára egyedi ajánlattal élünk, az árkategória pedig a színvonalat tükrözi.

Itt tudsz időpontot foglalni hozzánk két lépésben

  1. Válassz időpontot a naptárban! A szabad helyeket két hétre előre látod. A sikeres foglalásról az időpontfoglaló automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre.
  2. Töltsd ki a kérdőívet! Az időpontfoglalás után átirányítunk a kérdések oldalára. Azért van szükség a kérdések megválaszolására, hogy könnyebben átláthassuk a helyzetedet, eldönthessük, hogy érdemes-e részt venned a videohíváson, illetve a konzultáción minél inkább személyre szabott ajánlattal élhessünk. A kérdőív kitöltése kb. 15 percet igényel. Ha nem tudod azonnal kitölteni, a linket megtalálod az időpontfoglaló által küldött visszaigazolásban is, és 12 óra áll rendelkezésedre, hogy kitöltsd. Az űrlap sikeres beküldéséről két rendszerüzenetet is kapsz.

A sikeres foglaláshoz mindkét lépésre szükség van. Ha nem töltöd ki a kérdőívet, sajnos törölnünk kell a jelentkezésedet. Ha nem kaptad meg a rendszerüzeneteket, vedd fel velünk a kapcsolatot, és jelezd a hibát.

Mobil eszközön használd a Messenger alkalmazást:
A Hangrózsa Zongoraiskola a Messengeren