Sikerélmények a zongorán,
büszke szereplés a koncertjeinken minden korosztálynak

Haladóknak

Szeretnél online is színvonalas zongoraoktatásban részesülni?

Időpontot foglalok egy
60 perces videohívásra

Fontos számodra, hogy magas szintű oktatásban részesülj, de nincs lehetőséged személyesen tanárhoz járni? Már tanultál korábban, amikor eljutottál egy bizonyos szintre, és most online szeretnéd továbbfejleszteni tudásodat?
Haladó növendékek számára dolgoztuk ki online szolgáltatásunkat, ahol videohívások keretében zajlanak az órák, illetve ezt kiegészítendő, növendék és tanári oldalról is készített videofelvételek segítik a tanulást. Ha már gyermekkorodban megmutatkozott a tehetséged, és ezt kibontakoztatni felnőttként sem sajnálod az időt, szorgalmas munka mellett vállaljuk a profi szintre emelésedet. Ha van kedved, digitálisan, vagy ha van lehetőséged, személyesen is bekapcsolódhatsz növendékhangversenyeinkbe, melyeket félévente elegáns helyszínen, Steinway & Sons zongorán tartunk, a szereplőket pedig emléklappal jutalmazzuk. Tekintsd meg a Hangrózsa Zongoraiskola koncertjeiről szóló oldalt is. Iskolánkban nem kell tartanod a kötelező vizsgáktól, viszont ha szeretnél kapni hivatalos papírt a tanulmányaidról, ezt is megoldjuk.

Előkészületi fázisban van egy videotár is, mely szintén a haladó növendékek munkáját fogja segíteni, ennek részleteiről csak később tudunk bővebb információval szolgálni.

Küldetésünk:
A zongorajáték örömét hozzuk el gyermekeknek és felnőtteknek, így mély szakértelem és csúcsminőségű hangszer segítségével széleskörű zenei ismeretekre tesznek szert, fejlődik az érzelmi világuk, és nagyszerű élményekben van részük koncertjeinken.

Komolyan érdekel a zongorajáték
 
Bővebb információt kérek

Miért minket válassz?

Magyarországon egyedülállóan itt találkozhatsz az oktatást szolgáló minőségi hangszerrel, magyar és külföldi forrásokat is felölelő, széles tananyagpalettával és pedagógiai módszerekkel, elegáns helyszínen és csúcsminőségű zongorán tartott növendékhangversenyekkel, illetve hivatalos papírt adó nemzetközi vizsgalehetőségekkel. Ezek a prémium tulajdonságok mind azt segítik elő, hogy minél több sikerélményed legyen, ha nálunk tanulsz, és büszke lehess magadra, hogy ide jársz, még ha online is..

Ki fog téged tanítani?

Juhász Balázs zongoratanár

Iskolánk tanára Juhász Balázs, aki három diplomát szerzett a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen, elvégzett számos pedagógiai továbbképzést, és részt vett néhány elismert művész mesterkurzusán. Ismerd meg Juhász Balázst közelebbről is.

Kocsis Zoltán mesterkurzus 2016 - Juhász Balázs
Kocsis Zoltánnal
Vásáry Tamás - Cziffra Fesztivál zongora mesterkurzus
Vásáry Tamással
Balázs János - Cziffra Fesztivál zongora mesterkurzus
Balázs Jánossal
Mocsári Károly - Cziffra Fesztivál zongora mesterkurzus
Mocsári Károllyal
Dráfi Kálmán - Cziffra Fesztivál zongora mesterkurzus
Dráfi Kálmánnal

Nézz bele, milyen eredményeket érhetsz el nálunk!

Egyik növendékünk sikeresen vizsgázott a legnépszerűbb brit rendszer szerint. Az alábbi videón a vizsgára szánt darabokat játssza el.

Nekem is komoly céljaim vannak
 
Még van kérdésem

Módszerek és tananyag

 • Albumok, kötetek
  Igényesebb darabok válogatása,
  az alapokra építve

  Középhaladóknak ajánlott
Bartók Béla: Mikrokozmosz 3 Bartók Béla: Mikrokozmosz 4  Bartók Béla: Gyermekeknek 1-2 Bartók Béla: Gyermekeknek 3-4  Notenbüchlein für Anna Magdalena Bach J. S. Bach: 18 kis prelúdium  Könnyű szonatinák  Schumann: Jugendalbum  Majkapar: Könnyű zongoradarabok Kaleidoscope
 • Hozott anyag
  Haladóknak ajánlott
J. S. Bach: Kétszólamú invenciók J. S. Bach: Háromszólamú invenciók  Chopin: Mazurkák  Liszt: 12 etűd  Debussy: Deux Arabesques

Az oktatás rendje

Hétfő-Péntek 9-19
A konzultációk / meghallgatások és az órák beosztása a szabad helyek függvényében történik.

Koncertjeink a 2021/22-es tanévben:
2021.12.12. 16:00
2022.06.05. 16:00
Opera Zongoraterem - Steinway & Sons bemutatóterem, korlátozások esetén Zoom / YouTube. Online bekapcsolódás videohívással.

Nem szeretném kihagyni ezt a lehetőséget
 
Messengeren kérdezek

Növendékeink írták

Zongoraoktatás felnőtteknek - dr. Bihary Tibor"Aki gyerekkorában megszenvedte a szolfézsórák gyötrelmeit, a hangszertanulás kezdeti örömtelenségét és unalmát, Czerny mester rafinált kínzásait, vagy csak egyszerűen a maga Judit nénijének elvárásait, mint én, az Balázsnál felnőttként mindezt elfelejtheti. Meglepődtem, amikor kiderült, hogy lehet úgy is tanulni hangszeres zenét, hogy csak azt tanulod, amit szeretnél. Ettől az ember szárnyakat kap, és kiderül, hogy felnőttként többet gyakorol a zenei élmény öröméért, mint valaha gyerekkorában. Balázs remekül kezeli a felnőtt tanítványok gyengéit és erényeit, és hihetetlen magabiztossággal kalauzol át a zongorázás legkülönbözőbb Szküllái és Kharübdiszei között. Élmeny vele hajózni. Még a végén megtanulok (kicsit) zongorázni."

dr. Bihary Tibor

Zongoraoktatás felnőtteknek - Pavlik Csilla"Pici korom óta zongorázni szerettem volna… Sajnos nem volt otthon zongoránk, így hegedülni kezdtem gyerekként. A zene öröme végig kísérte az életemet, de nem gondoltam volna, hogy egyszer még zongorázni fogok.
Maga az ötlet teljesen váratlanul merült fel bennem. Amikor elkezdtem keresgélni az interneten, a Hangrózsa Zongoraiskola azonnal kiemelkedett a többi lehetőség közül, mert nagyon professzionálisnak tűnt, és azt éreztem, hogy itt felnőttként, nulláról is lehet esély elkezdeni. Balázs már az első találkozáskor szimpatikus volt, kedvessége és biztatása mellett mindig pozitív élményekkel jövök el az órákról. Ezen a konkrét hangszeren játszani pedig óriási élmény, mert gyönyörűen szól!
Ha felmerült már Benned a vágy, hogy zongorázni tanulj, ne habozz, próbáld ki itt! Rengeteg örömet ad!"

Pavlik Csilla

Zongoraoktatás felnőtteknek - Király Kitti"2017. június 11-én a Zeneakadémia Nagytermében elbűvölve hallgattam Maurice Ravel: Lúdanyó meséi című szvitjét, Shai Wosner és Balog József zongoraművészek négykezes előadásában. Álmomban nem gondoltam volna akkor, hogy egy évvel később ezt a művet fogom gyakorolni Balázzsal, a világhírű Steinway and Sons által tervezett zongoráján, mint ahogy azt sem, hogy négy éves hegedűs és kórusénekesi múlttal a hátam mögött, mindössze egy év zongoratanulással Bartók és Chopin műveket fogok játszani Balázs növendékeként.
Akit gyermekkorában megérint a zene varázsa, az felnőtt fejjel sem mond le a muzsikálás öröméről, a dallamok hallgatása és megszólaltatása iránti vágy végigkíséri egész életén át. Én azon szerencsések közé tartozom, akik nemcsak hallgatói, hanem művelői is lehetnek a klasszikus zenének. Balázsnak hálával tartozom azért, hogy lehetőséget biztosít felnőtt növendékek számára, hogy visszatérjenek a zene útjára, szakértelmével, türelmével és kedvességével pedig nap mint nap erőt ad a folytatáshoz. Balázs kiváló ember és pedíagógus, minden zongorázni vágyónak - kezdőnek és újrakezdőnek - meleg szívvel ajánlom."

Király Kitti

Meggyőztetek, vágjunk bele!
 
Irány a Messenger!

Nekem való-e ez az iskola?

Iskolánk Neked való, ha
Kedveled a klasszikus zenét,
Zongorán, pianínón vagy digitális zongorán tanulsz, és szeretnéd elsajátítani a helyes játéktechnikát,
Már tanultál korábban, és némi önállóságot tudsz vinni a gyakorlásodba,
Nem zárkózol el digitális növendékhangversenyeinktől,
Hajlandó vagy időt és energiát fordítani a fejlődésedre,
Hajlandó vagy invesztálni a fejlődésedbe, és érdekelnek a színvonalat reprezentáló, egyedi ajánlataink.
  Iskolánk NEM Neked való, ha
Nem szereted a klasszikus zenét,
Szintetizátoron szeretnél tanulni, és nem érdekel a játéktechnika,
Kezdő vagy, mivel az oktatás ezen formáját csak haladó szintű növendékek számára biztosítjuk. Kezdők számára ezeket a kurzusokat ajánljuk,
Semmiképp nem szeretnél részt venni digitális növendékhangversenyeinken,
Nem szeretnél időt és energiát fordítani a fejlődésedre,
Olcsó megoldást vagy óradíjas magántanárt keresel.

Mi történik a konzultáción?

 • A konzultáció időtartama 60 perc, mely videohívás formájában történik (Messenger vagy egyéb platform).
 • Beszéltek a problémáidról, a kihívásaidról, a céljaidról és a lehetőségeidről.
 • Balázs meghallgatja, hogyan játszol (készülnöd kell egy-két darabbal), dolgozni fogtok egy kicsit az anyaggal. Érezni fogod, hogyan tudsz magasabb szintre jutni a segítségével.
 • Ha a zongorával való kapcsolatod és a feltárt helyzeted alapján Balázs úgy látja, hogy érdemes együtt dolgoznotok, akkor felkínálja ennek lehetőségét.

Mennyibe kerül a konzultáció?

A konzultáció értéke 20.000 Ft, viszont díjmentesen kínáljuk, hogy kockázat nélkül kipróbálhasd szolgáltatásunkat.

Nekem való ez az iskola, belevágok
 
Kérdeznék még
Zongoraoktatás felnőtteknek - Bátori Szabolcs István Zongoraoktatás felnőtteknek - Tóth Áron Zongoraoktatás felnőtteknek - Bibók Beáta Zongoraoktatás felnőtteknek - Bátori Szabolcs István

Itt tudsz időpontot foglalni hozzánk két lépésben

Nekem való-e ez az iskola?
 
Mi történik a konzultáción?
 1. Kattints a gombra a naptár megjelenítéséhez, majd válassz időpontot! A szabad helyeket három hétre előre látod. A sikeres foglalásról az időpontfoglaló automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre.
 2. Mutatkozz be részletesen! Átirányítunk a kérdések oldalára, ahol minden szükséges információt megadhatsz magadról (kb. 15 perc). Az űrlap linkjét megtalálod az időpontfoglalás visszaigazolásában is, hogy kitölthesd később, ha most nincs rá időd. Az időpont lefoglalásától számítva 12 óra áll rendelkezésedre.

A jelentkezést a kérdőíven megadott adatok alapján bíráljuk el, így tudjuk eldönteni, hogy valóban érdemes-e részt venned a konzultáción, illetve pozitív elbírálás esetén minél inkább személyre szabott ajánlattal élhessünk. Bármilyen technikai probléma esetén fordulj hozzánk bizalommal.
Fontos! Csak abban az esetben számíthatsz a jelentkezés pozitív elbírálására, ha a bemutatkozásodból az derül ki, hogy komoly érdeklődő vagy.

Megnézem a szabad időpontokat

 

Mobil eszközön használd a Messenger alkalmazást:
A Hangrózsa Zongoraiskola a Messengeren