Bemutatkozunk

Iskolánkról

Iskolánk abból a célból nyitotta meg kapuit 2014 őszén, hogy a magánoktatás terén az elérhető legmagasabb színvonalat nyújthassa. Hisszük, hogy a magyar zeneoktatás minden szinten megérdemli azt a játékélményt és páratlan hangzást, amit csak a Steinway & Sons zongoragyár termékei tudnak nyújtani. Hiszünk a kreatív ötletekben, ezért nem ragaszkodunk egyetlen hivatalos tananyaghoz, hanem nyitottan fogadjuk be a nyugat-európai és az amerikai tananyagokat is.

Az alapítók

Juhász Balázs zongoratanár

Juhász Balázs

zongoratanár

Három diploma és kilenc év tanítási tapasztalat után döntöttem úgy, hogy a közoktatás helyett a magánoktatást választom, mivel egy vállalkozás sokkal nagyobb szabadságot nyújt minden téren. Számomra fontos a minőségi hangszer és a személyre szabott tananyagválasztás.

Juhász-Bibók Beáta

koordinátor

Egy profi vállalkozás működtetéséhez nélkülözhetetlen a precíz háttérmunka. Ez a leghatékonyabban úgy oldaható meg, ha családi vállalkozásként megosztjuk a feladatokat egymás között. Az én feladatom a szerződések előkészítése, az órarend és a belső dokumentumok kezelése, a beszerzések lebonyolítása, illetve a technikai kérdéseket érintő kommunikáció. A Balázzsal történő szakmai konzultáció után a gyakorlati kérdéseket velem beszéled meg.

Juhász-Bibók Beáta koordinátor | Hangrózsa Zongoraiskola

Juhász-Bibók Beáta

koordinátor

Egy profi vállalkozás működtetéséhez nélkülözhetetlen a precíz háttérmunka. Ez a leghatékonyabban úgy oldaható meg, ha családi vállalkozásként megosztjuk a feladatokat egymás között. Az én feladatom a szerződések előkészítése, az órarend és a számlák kezelése, a beszerzések lebonyolítása, illetve a technikai kérdéseket érintő kommunkiáció. A Balázzsal történő szakmai konzultáció után a gyakorlati kérdéseket velem beszéled meg.

Szeretném kiemelni a pontos és precíz háttérmunka jelentőségét. Bea áldozatos munkája nélkül az iskola nem tudná ezt a magas színvonalat képviselni. A közös munka egy gondosan megfogalmazott hallgatói szerződéssel kezdődik. A keretek már az elején pontosan tisztázva vannak. Félreértésnek esélye sincs. Az órák végén Bea nagyon figyelmesen adminisztrálja az alkalmakat, még jelenléti ívet is vezet. Az órák időpontját olyan tűpontosan vezeti a Google naptárban, hogy ha akarnám sem tudnám elfelejteni az óráimat. Mire hazaérek az előző órámról, már 3 hétre előre a következő alkalom is be van jegyezve a naptáramban minden apró részletével együtt. Ha bármivel kapcsolatban e-mailt írok az iskolának, Bea egy napon belül válaszol. Amikor külföldről vettem részt online az órákon, Bea még a 6 órás időeltolódást és a kaotikus időbeosztásomat is figyelembe tudta venni és megoldotta, hogy találjunk közös időpontot.
Hangrózsa Zongoraiskola | Zongoraoktatás felnőtteknek - Angéla
Angéla
felnőtt növendék

Hírlevél

Szeretnél rendszeresen értesülni iskolánk életéről, filozófiájáról, eseményeiről és oktató jellegű bejegyzéseiről?

Hírlevél