Hangrózsa Zongoraiskola white logo

How playing the piano becomes a quality hobby

Díjmentes webinar

2024. május 23. (csütörtök) 19:30

Jelenleg nincs meghirdetett időpont

Kérj értesítést

Hangrózsa Zongoraiskola white logo

How playing the piano becomes a quality hobby

Díjmentes webinar

2024. május 23. (csütörtök) 19:30

Jelenleg nincs meghirdetett időpont

Kérj értesítést

Neked szól ez az ismertető előadás, ha...

Még nem tanultál zongorázni, de szeretnéd elkezdeni felnőttként, és szeretnéd, hogy ez a tevékenység minőségi időtöltésként épüljön be az életedbe.

Már tanultál zongorázni gyermekkorodban, viszont egy időre le kellett mondanod róla a munka és a család miatt, de szeretnéd visszahozni az életedbe.

Éppen tanulsz zongorázni, de úgy érzed, hogy nem vagy eléggé motivált, a tanárod nem tudja kihozni belőled a maximumot.

Jelentkezz a webinarra, és nézd meg, milyen összetevői vannak a tartós sikerélménynek, milyen út vezet ahhoz, hogy minőségi hobbi váljon a zongorajátékból.

Days
Hours
Minutes
Seconds

Miről lesz szó a webinaron?

A webinar tervezett időtartama 70-90 perc, de ha sok kérdés merül fel, szívesen tartjuk tovább, amíg az időd engedi.

Mindenképpen lehetőséget biztosítunk arra, hogy kérdezz, ha többet szeretnél tudni, ezért érdemes végig maradnod.

Végignézzük azokat az összetevőket, amik a tartós sikerélményhez vezetnek. Megvizsgálhatod, hogy ezek közül mit tudsz beépíteni a saját életedbe.

Garantált zenei élményben lesz részed, meghallgathatsz egy mini koncertet az iskola alapítója, Juhász Balázs előadásában.

Bepillantást nyerhetsz az iskola életébe, Balázs megmutatja, ő hogyan segít a növendékeinek.

Ha a webinar alapján úgy gondolod, hogy Balázs a legmegfelelőbb személy, aki közvetlenül segíthet Neked, jelentkezhetsz az oktatásra is.

Ki tartja a webinart?

Balázs Juhász piano teacher

Balázs Juhász

piano teacher

Iskolánk tanára Juhász Balázs, aki három diplomát szerzett a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen, elvégzett számos pedagógiai továbbképzést, és részt vett jónéhány elismert művész mesterkurzusán. Kilenc év zeneiskolai, és újabb kilenc év magánoktatási tapasztalattal rendelkezik. 5-től 70 éves korig minden korosztállyal dolgozott már. Most Neked is segíthet, ha velünk tartasz a webinaron.

After almost 40 years, I started playing the piano again 1 year ago. In a month and a half, Balázs helped me realize a dream. It wasn't easy to fit the lessons and practice into my busy schedule, but playing music again quickly brought positive changes back into my life that I hadn't experienced before, and that I had almost forgotten. Balázs is a very kind, patient, but firm teacher. With his guidance, I can improve in small steps, and the better the playing goes, the more pleasure it brings. At the student recitals, when the whole team is together, although I am very nervous, it is an uplifting feeling to experience the feeling of belonging to the Hangrózsa community. It is "icing on the cake" that I also have the opportunity to play chamber music at Hangrózsa. Making music together means living an experience that one cannot do alone.
Hangrózsa Zongoraiskola | Piano education for adults - Eszter Csurgay
Eszter Csurgay
adult student

Jelentkezz a webinarra

Ne habozz, tedd meg az első lépést most! Semmilyen kötelezettséged nincs, ha részt veszel a webinaron. Sőt, garantált zenei élményben lesz részed. A tervezett időtartam 70-90 perc, de szívesen tartjuk tovább is, ha sok kérdés merül fel. Ha érdekel a téma, szánj rá ennyit az estédből!

A jelentkezés lezárult. Látogass vissza 19:30 előtt pár perccel, és várd meg, amíg a számláló 0-hoz ér. Ekkor átirányítunk az élő videóhoz, és már nézheted is.

Webinar

A jelentkezéssel elismered, hogy megismerted Privacy Policy-t, és elfogadod, hogy értesítéseket küldjünk az iskola életével kapcsolatban.

Newsletter

Would you like to be regularly informed about the life, philosophy, events and educational posts of our school?

Newsletter

© 2014-2024 Hangrózsa Zongoraiskola – Minden jog fenntartva