Hangrózsa Zongoraiskola fehér logó

Így lesz minőségi hobbi a zongorajáték

Díjmentes webinar

2024. május 23. (csütörtök) 19:30

Jelenleg nincs meghirdetett időpont

Kérj értesítést

Hangrózsa Zongoraiskola fehér logó

Így lesz minőségi hobbi a zongorajáték

Díjmentes webinar

2024. május 23. (csütörtök) 19:30

Jelenleg nincs meghirdetett időpont

Kérj értesítést

Neked szól ez az ismertető előadás, ha...

Még nem tanultál zongorázni, de szeretnéd elkezdeni felnőttként, és szeretnéd, hogy ez a tevékenység minőségi időtöltésként épüljön be az életedbe.

Már tanultál zongorázni gyermekkorodban, viszont egy időre le kellett mondanod róla a munka és a család miatt, de szeretnéd visszahozni az életedbe.

Éppen tanulsz zongorázni, de úgy érzed, hogy nem vagy eléggé motivált, a tanárod nem tudja kihozni belőled a maximumot.

Jelentkezz a webinarra, és nézd meg, milyen összetevői vannak a tartós sikerélménynek, milyen út vezet ahhoz, hogy minőségi hobbi váljon a zongorajátékból.

nap
óra
perc
másodperc

Miről lesz szó a webinaron?

A webinar tervezett időtartama 70-90 perc, de ha sok kérdés merül fel, szívesen tartjuk tovább, amíg az időd engedi.

Mindenképpen lehetőséget biztosítunk arra, hogy kérdezz, ha többet szeretnél tudni, ezért érdemes végig maradnod.

Végignézzük azokat az összetevőket, amik a tartós sikerélményhez vezetnek. Megvizsgálhatod, hogy ezek közül mit tudsz beépíteni a saját életedbe.

Garantált zenei élményben lesz részed, meghallgathatsz egy mini koncertet az iskola alapítója, Juhász Balázs előadásában.

Bepillantást nyerhetsz az iskola életébe, Balázs megmutatja, ő hogyan segít a növendékeinek.

Ha a webinar alapján úgy gondolod, hogy Balázs a legmegfelelőbb személy, aki közvetlenül segíthet Neked, jelentkezhetsz az oktatásra is.

Ki tartja a webinart?

Juhász Balázs zongoratanár

Juhász Balázs

zongoratanár

Iskolánk tanára Juhász Balázs, aki három diplomát szerzett a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen, elvégzett számos pedagógiai továbbképzést, és részt vett jónéhány elismert művész mesterkurzusán. Kilenc év zeneiskolai, és újabb kilenc év magánoktatási tapasztalattal rendelkezik. 5-től 70 éves korig minden korosztállyal dolgozott már. Most Neked is segíthet, ha velünk tartasz a webinaron.

Majdnem 40 év után, 1 évvel ezelőtt kezdtem ismét zongorázni. Másfél hónap alatt Balázs segített megvalósítani egy álmomat. Nem volt könnyű beilleszteni az órákat és a gyakorlást a sűrű napirendembe, de az újra zenélés hamar, eddig nem tapasztalt, már majdnem elfelejtett pozitív változásokat hozott vissza az életembe. Balázs nagyon kedves, türelmes, ám határozott tanár. Az irányításával kis lépésekben tudok fejlődni, és minél jobban megy a játék, annál nagyobb örömet okoz. A növendékhangversenyeken, amikor együtt van az egész csapat, bár nagyon izgulok, felemelő érzés megtapasztalni a Hangrózsás közösséghez való tartozás érzését. "Hab a tortán", hogy a Hangrózsában kamarazenélésre is van lehetőségem. Az együtt zenélés egy olyan élmény megélését jelenti, amire egyedül nem képes az ember.
Hangrózsa Zongoraiskola | Zongoraoktatás felnőtteknek - Csurgay Eszter
Csurgay Eszter
felnőtt növendék

Jelentkezz a webinarra

Ne habozz, tedd meg az első lépést most! Semmilyen kötelezettséged nincs, ha részt veszel a webinaron. Sőt, garantált zenei élményben lesz részed. A tervezett időtartam 70-90 perc, de szívesen tartjuk tovább is, ha sok kérdés merül fel. Ha érdekel a téma, szánj rá ennyit az estédből!

A jelentkezés lezárult. Látogass vissza 19:30 előtt pár perccel, és várd meg, amíg a számláló 0-hoz ér. Ekkor átirányítunk az élő videóhoz, és már nézheted is.

Webinar

A jelentkezéssel elismered, hogy megismerted Adatkezelési Tájékoztató-t, és elfogadod, hogy értesítéseket küldjünk az iskola életével kapcsolatban.

Hírlevél

Szeretnél rendszeresen értesülni iskolánk életéről, filozófiájáról, eseményeiről és oktató jellegű bejegyzéseiről?

Hírlevél

© 2014-2024 Hangrózsa Zongoraiskola – Minden jog fenntartva